«SWAMP LION» med produsent Magnus Kristiansen fra Honningsvåg

Magnus Kristiansen fra Honningsvåg er produsent på spillefilmen SWAMP LION som vises på Nordkapp Filmfestival. Kristiansen gjester Nordkapp Filmfestival og har med seg filmens regissør og musiker.

Opptakene til SWAMP LION ble gjort i Texas på grensa til Mexico i 2019 og ble ferdig i vinter.

Filmen har blitt vist på et knippe festivaler i USA det siste halvåret og vunnet flere priser: Arizona IFF: Best Feature and Best Actor (Michael Ray Escamilla), Pioneertown IFF: Best Feature, CineSol IFF: Best Feature. Filmen har fått salgsagent i USA og vil bli sluppet der i løpet av høsten. Den kommer på kino i Norge på senhøsten.

Om filmen:
Intenst drama på grensa mellom USA og Mexico

Denne spenningsfilmen følger en arbeiderklassefamilie i en liten grenseby i Texas. Jim (Michael Ray Escamilla) og Bee (Bre Blair) sliter med å holde tritt med de økende medisinske utgiftene for sønnens kreftsykdom. Når en ny behandling viser seg å koste 250 000 dollar, bestemmer Jim seg for å gjøre alt som trengs for å få pengene, selv om det betyr å smugle narkotika over grensen. Et valg som bokstavlig står mellom liv og død. Swamp Lion er et nydelig fotografert verk som utforsker hvor langt en familie vil gå for å redde barnet sitt. En pulserende og velspilt neo-western som stiller spørsmålet om hva som er rett og galt.

Regi: Torben Bech

Les mer om filmen

Publisert
28. august 2022
Skrevet av