Nordkapp Filmfestival inviterer til plakatslipp

Nordkapp Filmfestival (NFF) arrangeres i tiden 7. – 11. september 2022. I september blir det inviteres det til et knakende godt filmprogram, et program fylt med gode arrangement i god Nordkapp Filmfestival stil.

NFF har tradisjonen tro bilde av kunstneren Bjarne Holst på sin festivalplakat. Vi kan med glede invitere til plakatslipp hvor festivalplakat 2022 presenteres og selges i et begrenset opplag, onsdag 27. april kl 19.00 på Nordkapp kino.

I forbindelse med plakatslippet blir det filmvisning med den spanske regissør mesteren Pedro Almodóvar og hans siste film «Perfekte mødre».
Nok en gang lever den spanske filmskaperen Pedro Almodóvar en film med imponerende kvaliteter i alt fra regi til skuespill, klipp og musikk.  Parallelle mødre omtales som en av hans mest politiske filmer.

Historien foregår i nåtid, men Almodóvar stikker også fingeren inn i de politiske sårene fra den uforløste fortiden under Franco.

I hovedrollen finner vi hans faste samarbeidspartner Penelope Cruz. 47-årige Cruz spiller den førstegangsfødende Janis i en rørende fortelling som berører  både på personlige og samfunnsmessige plan.

Les mer om filmen her

Billettpris filmvisning kr 100,-

Salg av plakat i begrenset opplag kr 150,-

Arrangør: Nordkapp Filmfestival

Publisert
13. april 2022
Skrevet av
Admin