Ariel m/band + Lyn fra klar himmel = sant!

To konserter, utdeling av Nordkapp kommunes kulturpris, samt Ungdommens kulturstipend skjer under Nordkapp Filmfestival 2021!

I forbindelse med utdelingen av Nordkapp kommunes kulturpris og ungdommens kulturstipend er det en glede for Nordkapp Filmfestival i samarbeid med Nordkapp kommune og ønske velkommen til konsert i to deler med lokale artister. Konserten og prisutdelingene arrangeres på Perleporten kulturhus lørdag 11. september kl 21.00.

Koronasituasjonen setter begrensninger på antall plasser, vi oppfordrer til å være tidlig ute å kjøpe billetter.

Ariel med band

Del 1
Vi har den store glede å få presentere Ariel med band. Ariel Thomassen er godt kjent for sin stemmeprakt og her ventes det ståpels til de grader!
"Vi gleder oss sykt til å få spille igjen og lover en kveld med mye variert og følelsesladet musikk. I tillegg er vi aktuelle med ny musikk og det gledes veldig til å få vist fram et par låter fra dette også. Med seg har hun et solid band bestående av Tarjei Antonsen på tangenter, Mikael Pedersen Jakobsen på trommer, Stig-Runar Andersen på Bass og Thomas Nilsen på gitar.

Prisutdelinger

Debut-konsert for «Lyn fra klar himmel»

Del 2
En hyllest til Lynyrd Skynyrd. Vi kaller oss «Lyn fra klar himmel», og spiller gamle Skynyrd-låter. Dette er sørstatsrock med mye gitarer, honky-tonk piano og sterk vokal.
Bandet består av Rudolf Davidsen - vokal og bassgitar, Thomas Nilsen og Per-Inge Jensen - gitarer (og backing vokal), Tarjei Antonsen - piano og orgel og Mikael Pedersen Jakobsen (vikar for Bjørnar Johansen) - trommer og vokal.

Kjøp billetter her

Billettpris kr 275,-

Publisert
16. juli 2021
Skrevet av
Admin