Årets åpningsfilm til Nordkapp Filmfestival er klar, valget er tatt!

Valget av årets åpningsfilm er tatt. I år har valget falt på en norsk dramakomedie med Petter Næss som regissør. Næss er en av Norges mest erfarne regissører

Filmen vi har valgt rører hele deg. Den er morsom, alvorlig, klok og trist. Kanskje må du trekke pusten ekstra godt etter filmen. 

Vi er glad og stolt av å kunne annonsere "Ingenting å le av" som årets åpningsfilm, onsdag 8. september.  Nordkapp Filmfestival har et publikum som setter pris på gode filmopplevelser, og det skal dere få i denne. Billetter til åpningsfilm og åpningsfest legges ut for salg i uke 33.

Odd- Magnus Williamson, også kjent som Odda – standup komiker, forfatter og skuespiller gir virkelig alt i rollen som Kasper Berntsen. Odd Magnus har skrevet manus til filmen, og den er hans hjertebarn. 

Med seg har han Øystein Martinsen og Sara Khorami som også er med på å gjøre filmen ekte!

Vi elsker den!

Om filmen:

Kaspers årlige juleshow blir avlyst og han blir byttet ut med en ny «up-and-coming» komiker. Da han dagen etter går til legen, får han vite at han har en alvorlig sykdom, og når man ikke tror det kan bli verre –så blir det nettopp det. Kjæresten hans gjør det slutt med han før han rekker å fortelle om diagnosen. Det er da humoren kommer til sin rett. Kaspers dalende stjerne som stand-up komiker får nytt liv, når han bruker humor som avvæpnende og livgivende kraft. Han oppdager nye sider av seg selv og ikke minst - hva som er det viktigste her i livet.

Se trailer på filmen her

Vi ses på filmfestivalen! 

Ida K Balto 
Programsjef Nordkapp Filmfestival

Publisert
13. august 2021
Skrevet av
Admin