Visning på slippen i Storbukt

Nordkapp Filmfestival har i år et samarbeid med Nordkappmuseet og Nordkapp Historielag hvor vi tar dere med på en eksklusiv filmvisning på den fredede slippen i Storbukt. Filmens tema passer selvsagt perfekt inn og handler om båtbygging.

Historiker Arvid Petterson fra Lakselv fulgte og filmet prosessen til båtbyggeren Hans Oliver Hansen da han sommeren 2012 bygde en tradisjonell spissbåt på gården sin i Porsanger-bygda Gåradak. Resultatet ble både en roklar båt og dokumentarfilmen  «Slik ble båten min til». Filmen varer i 28 minutter.
Visningen foregår i verkstedshallen på slippen, på klappstoler, det er ikke varme i lokalet og publikum oppfordres til å ha på varme klær og gjerne kaffe på termos. Visningene er eksklusiv med plass til maks 12 billetter, vi oppfordrer publikum til å være tidlig ute å sikre seg billetter.
Etter filmvisningen vil det være mulig å møte historielaget i boligdelen for å dele og snakke om livet og oppveksten i Storbukt og miljøet ved slippen. Vi gleder oss til å høre om dine opplevelser og historier. Det blir enkel servering. 
Visningene blir introdusert.
Velkommen til en minneverdig visning i historiske omgivelser.

 

 

_
_
_