Velkommen til Nordkapp filmfestival 2020

Vi kan med glede ønske velkommen til årets Nordkapp filmfestival (NFF), som vil bli arrangert i tiden 10. -13. september.

Årets festival vil være av den mer intime sorten, slik at vi alle kan nyte et godt filmprogram, kulturopplevelser, god mat og gode filmer i trygghet. 

NFF arrangeres i Nordkapp kommune og byen Honningsvåg. NFF er verdens nordligste filmfestival med oppstart i 2004 og arrangeres for 17. gang i 2020 og er eneste filmfestival i Finnmark fylke. NFF sin profil og fokus er på formidling av film basert på festivalens geografiske beliggenhet, fiskeri som primærnæring, samisk og Nordnorsk film. NFF er en liten og intim filmfestival som har som mål å by på seg selv, formidling av regional og lokal kultur, gi publikum og gjester en annerledes filmfestival og opplevelse.

NFF vil ha en tyvåpning 9. september med åpning av kunstutstilling på Nordkappmuseet med årets festivalkunstner; Grethe Winter Svendsen. Etter åpning av kunstutstilling vil den berømmelige filmquizen med Hogne Hair Statle bli arrangert.

Åpning av filmfestivalen vil bli torsdag 10. september, tradisjon tro med åpningsfilm, fyrverkeri, musikk korps og åpningsfest. Programmet vil bli lansert 1. september.
Billetter til de ulike arrangementene vil bli lagt ut etter 25 august.
Hold av datoene, bestill billetter hjem og gjør dere klar for en filmfest i tiden 10 – 13. september.

 

Vel møtt

_
_
_