Scandic Honningsvåg er vårt festivalhotell

På årets festivalhotell kan du leie rom til egne festivalpriser.

Bo sentralt rett ved kaien hvor Hurtigruten legger til.

Opplev spektakulær natur, verdenskjente Nordkapp og idylliske Honningsvåg. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for å utforske destinasjonen og aktiviteter for store og små.

Vi tilbyr 174 fleksible rom som passer like godt for deg som reiser alene, med venner eller med familie, og er et flott utgangspunkt for å utforske denne eksotiske destinasjonen. Restauranten tilbyr en velsmakende frokost om morgenen og middagsbuffet på kvelden.

 

 

Ankommer du Scandic Honningsvåg med bil, tilbyr vi parkering rett utenfor hotellet. Som gjest hos oss har du alltid tilgang til gratis WiFi. Merk: Scandic Honningsvåg er et sesonghotell og er åpent fra mai til og med september

Scandic Honningsvåg ligger sentralt til ved havnen der Hurtigruten legger til. Hotellet er et flott utgangspunkt for å utforske denne spennende destinasjonen. Honningsvåg byr på en rekke aktiviteter og utflukter, som kongekrabbe- og fuglesafari. Denne hyggelige byen omtales som den nordligste i Norge og verden, og Nordkapp ligger kun 35 km unna. Reisen dit går gjennom et fantastisk vakkert landskap - en opplevelse i seg selv.

 

 

Under de rette værforholdene kan det hende du får se nordlyset danse over vinterhimmelen. Hotellet ligger ca. 3,5 km unna Honningsvåg Lufthavn Valan eller ca. 5 minutter med taxi.

Vår sponsor Scandic tilbyr våre festivalgjester egne festivalpriser på Scandic Hotel Honningsvåg:


Nordkapp Filmfestival 12.-15. september, er det egne priser.
Nordkapp Barne og ungdomsfilmfestival 20. - 22. september.


Enkeltrom: 1025,-
Dobbeltrom: 1225,-

 

 

For de som ønsker å bo på Scandic Bryggen hotel gjelder ordinære priser.

For å bestille rom til disse prisene ta kontakt med Mikaela Nilsson pr 
e-post mikaela.nilsson@scandihotels.com 
Ved bestilling må man henvise uoppfordret til Nordkapp Filmfestival.

_
_
_