Kjetil Linnes spiller på åpningsfesten

Torsdag 10. september vil vi har åpningsfest for NFF på Havly, og vi har booket den erfarne og talentfulle Kjetil Linnes til å spille for oss!

Kjetil er en erfaren musiker. Han har spilt aktivt i over 35 år rundt omkring i landet. Og i utlandet. Er med i flere band i tillegg til å gi ut soloplater.

Som trubadur har Kjetil holdt på siden 2008. Hundrevis av jobber har gjort han til en erfaren trubadur som er kjent for å skape liv og stemning. Og Kjetil kan spille i de fleste type tilstelninger; i puben, i bryllupet, i baren, i bursdagen, på julebordet, på årsfesten, på eventet, på klassefesten, på festivalen….you name it.. ? Med One Man Bandet sitt har Kjetil spilt over hele landet, og blir booket tilbake om og om igjen. Til puber/barer og festivaler. I tillegg til et hundretalls bryllupsfester, bursdager, julebord, events og private arrangement rundt omkring. Firmaer som har hyrt inn Kjetil som underholder er bl.a; Hurtigruta, Fjordkraft Bergen, Finnmark Idrettskrets, Grieg Seafood, Alta kraftlag, Nornett, COOP, Alta Event, Sorrisnieva AS, Finnmark dagblad. ? Kjetil har et variert reportoar med over hundrevis låter å ta av. Musikk fra 60-tallet frem til idag. Kjente og kjære sanger som alle kjenner og kan synge med på, fra bl.a The Beatles, Creedence, Tom Petty, Vamp, Unit Five, Åge Aleksandersen, Jokke og Valentinerne, Coldplay, Queen, Stavangerkameratene, Rod Stewart for å nevne noen. Allsangfaktoren er skyhøy! Nylig gav Kjetil ut en versjon av "Lille vakre Anna" som har tatt helt av på facebook med over 127 000 visninger pr dato:)

Og Kjetil flere «strenger» å spille på som trubadur. Han har nemlig med seg et instrument som heter Footdrums. Og det er som navnet tilsier Fot-trommer. Altså et helt trommesett som spilles med føttene. Dette gir en ekstra dimensjon til det musikalske uttrykket som gjør at Kjetil Linnes One Man Band låter som et helt band! Se forøvrig www.Footdrums.com sine egne hjemmesider hvor Kjetil er representert med flere videoer!

_
_
_