Islandsk publikumssuksess åpner Nordkapp Filmfestival

Det er med stor glede vi annonserer årets åpningsfilm til Nordkapp Filmfestival. Den islandske filmen «The last fishing trip» har æren av å åpne den 17. Nordkapp Filmfestival.

Det er med stor glede vi annonserer årets åpningsfilm til Nordkapp Filmfestival. Den islandske filmen «The last fishing trip» har æren av å åpne den 17. Nordkapp Filmfestival.

Åpningen av Nordkapp Filmfestival er torsdag 10. september kl. 18.00 på Nordkapp kino. På grunn av Corona vil årets festival bli påvirket av dette. Vi legger til rette for en trygg og fin opplevelser under filmfestivalen. Det vil ikke bli festivaltelt i år, men det blir en liten festivalkafe i foajeen på kinoen, samt festivalpub på Sjøgata pub.
Velkommen til åpningsfilm, opplev åpningen av festivalen, fyrverkeri etter filmen utenfor kinoen, toget ned til sentrum og åpningsfesten som i år er på Havly.

Filmen vises med islandsk tale og engelske tekst. 
Kjøp billett her

Om filmen: 
The Last Fishing Trip kan beskrives som en islandsk krysning av Hangover og Sideways. Vi møter seks venner som gjør seg klar for sin årlige fisketur, og forlater kone, barn og andre problemer hjemme. Gruppa består av en sedvanlig miks av ufordragelig riking, unnselig svoger, alkis og mer tilsynelatende vanlig folk. Allerede på vei til fiskeelva begynner ting å skjære seg, og verre blir det helt til de våkner med tidenes verste bakrus og uklar bevissthet om kveldens forløp.
Se trailer her

Med sin aller første spillefilm, klarer duoen Arnarson og Hardarson å lage en sjarmbombe av sine seks mer eller mindre stakkarslige og ufordragelig menn, i denne islandske publikumssuksessen.

På grunn av smittevern vil det bli lagt ut et begrenset antall billetter til åpningsfilm og fest for salg. Vi oppfordrer til å være tidlige ute å sikre seg billett.

_
_
_