"Dianas bryllup" og kulinarisk aften på Havly

Nordkapp Filmfestival har tradisjon på å vise en matfilm med påfølgende kulinarisk aften på en av byens restauranter. I år har filmvalget falt på en rykende kinoaktuell komedie som har som mål å glede. Publikum har mulighet til å bestille en kulinarisk aften etter filmen på Havly.

Komedien Dianas bryllup er en høylytt hyllest til de som hiver seg hodeløst inn i kjærligheten. Om to som aldri slutter å elske hverandre, selv om de i perioder ikke tåler trynet på hverandre.

Det er 29. juli 1981. Lady Diana Spencer går ned kirkegulvet sammen med Prins Charles i ærverdige St. Pauls katedral i London. Samme dag står også et annet bryllup, i kantina til Borregaard Industrier. Der er det bryllupsfest for det nygifte paret Liv og Terje. I barnevogna ligger deres nyfødte datter Diana, som skal se mye rart i årene som kommer.
Liv og Terjes heisatur av et ekteskap blir observert fra sidelinja av Diana, helt fra hun er baby til hun flytter hjemmefra. Alt hun kan se er verdens verste foreldre som på ingen måte gjør så godt de kan. Når det så 30 år senere skal stå enda et bryllup, og det er Diana som skal gifte seg på et gods i Sverige, står nervene i høyspenn. Og verre skal det bli.

Det legges ut et begrenset antall billetter til en kulinarisk opplevelse etter filmen på Havly. Nordkapp Filmfestival selger billetter på vegne av Havly.
Pris per person: Film «Dianas bryllup» kr 100,- (Billett til filmen må kjøpes for seg)

Middag på Havly 550,-
Meny:
Pannestekt ytrefilet av rein Serveres med potatoes broccolini, søtpotet og løk mos og rødvinsaus
Dessert
Raffaello kake med jordbærsaus
_
_
_