Camilla Orvik – Festivalkunstner Nordkapp Filmfestival 2019

Det er med stor glede Nordkapp Filmfestival kan presentere åres festivalkunstner som er Camilla Orvik. Utstillingen vil bli på Nordkappmuseet og åpner onsdag 11. september.

Camilla Orvik er født  i 1972 i Brønnøysund, hvor hun bor og jobber som kunstner og kunstlærer, hun har tilknytning til Honningsvåg og hennes mor er fra Honningsvåg. Camilla har bodd på Magerøya fra 1998 til 2004.

Jeg trivdes veldig godt og kan nok takke venner og familie som hadde tro på meg der oppe for at jeg torde å satse på kunst, søke kunstskole og ta steget uti den skumle og magiske kunstverdenen.

Camilla har verksted på Ylvingen utenfor Brønnøysund. Hun jobber oftest med store malerier, hvor teknikken er ulike typer akrylmaling , pva og litt oljebasert maling på lerret eller treplate. I sin kunst er hun opptatt av farger, stemninger, poesi og musikk- og forsøker male ut sine indre landskap. Ofte handler det om relasjoner mellom mennesker. 
Camilla sier hun savner ofte Magerøyas magiske himler og menneskene. Vi ønsker Camilla velkommen som festivalkunstner i Nordkapp Filmfestival.

Mer informasjon om Camilla Orvik finnes på hennes hjemmeside

_
_
_