Boklansering og minikonsert med Bjørn Isachsen

Bjørn Isachsen er forfatter og musiker. Under Nordkapp Filmfestival i september lanserer han sin tredje spenningsroman "Hotel Cuba."  I forbindelse med lanseringen av boken, fremfører han egne nordnorske viser fra sine album Mørketid, Ikke slokk lysan og Pilegrim.
Nærmere tid og sted for lanseringen vil bli annonsert.

Handlingen er lagt til Cuba i tiden like etter Sovjetunionens fall i 1991 med en cubansk/russisk- og norsk familie ufrivillig i sentrum av et attentatforsøk på Fidel Castro.

Den tidligere landslagsturneren Nathalie fra Sibir (Kosakkdansen) og den norske professoren Tom Ville (Galàpagos) møtes i denne boken og  kjemper for livet i en felles kamp mot eksilcubanere og tidligere KGB-agenter.

Toms nittenårige sønn Jan må flykte gjennom Cubas regnskoger sammen med to veltrente drapshunder etter å ha stjålet flere millioner US-dollar fra eksilcubanske narkosmuglere.

Genet Myostatin som regulerer menneskenes naturlige utvikling av muskler, gir spenningsforløpet i boken en ekstra dimensjon. En far og en datter med overutviklete muskelmasse er bitre fiender.

 

"Hotel Cuba" – spennende lesning!

Det vil være mulig å kjøpe boken i forbindelse med lanseringen.

_
_
_